Day 1: Wednesday 5 August 2020
Bangkok Time

UTC

11.15 – 12.00
04:15 – 05:00
45 mins

11.15 – 12.00

04:15 – 05:00
45 mins

>> Session 1B: Digital Fabrication and Construction
Session Chair: Tomohiro Fukuda

13.00 – 13.45
06:00 – 06:45
45 mins
13.00 – 13.45

06:00 – 06:45

45 mins
13.45 – 14.30
06:45 – 07:30
45 mins

>> Session 3: Simulation & Analysis
Session Chair: Kyung Hoon Hyun

15.45 – 16.30
08:45 – 09:30
45 mins
16.45 – 17.30
09:45 – 10:30
45 mins
Day 2: Thursday 6 August 2020
Bangkok Time

UTC

11.15 – 12.00

04:15 – 05:00

45 mins

>> Session 6A: Smart Buildings/Cities/Regions
Session Chair: Nicole Gardner

11.15 – 12.00
04:15 – 05:00
60 mins
13.00 – 13.45
06:00 – 06:45
45 mins
13.45 – 14.30
06:45 – 07:30
45 mins

>> Session 8A: Robotics
Session Chair: Hank Haeusler

13.45 – 14.30
06:45 – 07:30
45 mins

>> Session 8B: Theory, Philosophy & Methodology
Session Chair: Kristof Crolla

14.45 – 15.30
07:45 – 08:30
45 mins