CAADRIA 2020 Program Overview

Workshop Day 1: Sunday 2 August 2020
Bangkok Time
UTC
08.00 – 14.00
01.00 – 07.00
360 mins

>> Workshop 01 Form-Finding/Optimization
Workshop Leader: Dingwen ‘Nic’ Bao

08.00 – 13.00
01.00 – 06.00
300 mins

>> Workshop 02 Artificial Intelligence/Machine Learning
Workshop Leader: Dan Luo

11.30 – 16.30
04.30 – 09.30
300 mins

>> Workshop 04 Generative Design/Evolutionary Design
Workshop Leader: Mohammad Hassan Saleh Tabari

*Zoom meeting room will be active 30 mins before scheduled time
Workshop Day 2: Monday 3 August 2020
Bangkok Time
UTC
08.00 – 14.00
01.00 – 07.00
360 mins

>> Workshop 01 Form-Finding/Optimization
Workshop Leader: Dingwen ‘Nic’ Bao

08.00 – 13.00
01.00 – 06.00
300 mins

>> Workshop 02 Artificial Intelligence/Machine Learning
Workshop Leader: Dan Luo

11.30 – 16.30
04.30 – 09.30
300 mins

>> Workshop 04 Generative Design/Evolutionary Design
Workshop Leader: Mohammad Hassan Saleh Tabari

*Zoom meeting room will be active 30 mins before scheduled time
Workshop Day 3: Tuesday 4 August 2020
Bangkok Time
UTC
08.00 – 14.00
01.00 – 07.00
360 mins

>> Workshop 01 Form-Finding/Optimization
Workshop Leader: Dingwen ‘Nic’ Bao

08.00 – 13.00
01.00 – 06.00
300 mins

>> Workshop 02 Artificial Intelligence/Machine Learning
Workshop Leader: Dan Luo

08.00 – 14.00

01.00 – 07.00

360 mins

>> Workshop 05 Urban Design/Simulation
Workshop Leader: Xiaoran Huang & Geoff Kimm

10.30 – 15.30
03.30 – 08.30
300 mins

>> Workshop 03 Generative Design/Optimization
Workshop Leader: Krishnendra Shekhawat

11.30 – 16.30
04.30 – 09.30
300 mins

>> Workshop 04 Generative Design/Evolutionary Design
Workshop Leader: Mohammad Hassan Saleh Tabari

*Zoom meeting room will be active 30 mins before scheduled time
Day 1: Wednesday 5 August 2020
Bangkok Time
UTC
09.30 – 09.45
02:30 – 02:45
15 mins
09.45 – 10.00
02:45 – 03:00
15 mins

>> “President Announcement (Best Paper Award, Young CAADRIA Awards, Sasada Prize)

https://us02web.zoom.us/j/86929046742

10.00 – 11.00
03:00 – 04:00
60 mins
11.00 – 11.15
04:00 – 04:15
15 mins

>> Break

>> 1. Thai architects showcase from The Association of Siamese Architects (ASA)

https://spatial.chat/s/CAADRIA2020-ASA-Exhibition

>> 2. CAADRIA 25th Anniversary Exhibition

https://spatial.chat/s/CAADRIA-25th-Anniversary-2020

>> 3. Forum 8 showcase (Sponsor’s content)

https://spatial.chat/s/CAADRIA2020-Forum-8

11.15 – 12.00
04:15 – 05:00
45 mins

>> Session 1A: Digital Fabrication and Construction
Session Chair: Philip Yuan

https://us02web.zoom.us/j/88531084133

>> Session 1B: Digital Fabrication and Construction
Session Chair: Tomohiro Fukuda

https://us02web.zoom.us/j/82437005145

12.00 – 13.00
05:00 – 06:00
60 mins
>> Lunch Break
13.00 – 13.45
06:00 – 06:45
45 mins

>> Session 2A: Generative, Algorithmic & Evolutionary Design/Techniques
Session Chair:  Bob Martens

https://us02web.zoom.us/j/84825541761

>> Session 2B: Generative, Algorithmic & Evolutionary Design/Techniques
Session Chair: Andrew Li

https://us02web.zoom.us/j/87959946337

13.45 – 14.30
06:45 – 07:30
45 mins

>> Session 3: Simulation & Analysis
Session Chair: Kyung Hoon Hyun

https://us02web.zoom.us/j/84825541761

14.30 – 14.45
07:30 – 07:45
15 mins

>> Break

>> 1. Thai architects showcase from The Association of Siamese Architects (ASA)

https://spatial.chat/s/CAADRIA2020-ASA-Exhibition

>> 2. CAADRIA 25th Anniversary Exhibition

https://spatial.chat/s/CAADRIA-25th-Anniversary-2020

>> 3. Forum 8 showcase (Sponsor’s content)

https://spatial.chat/s/CAADRIA2020-Forum-8

14.45 – 15.45
07:45 – 08:45
60 mins
15.45 – 16.30
08:45 – 09:30
45 mins

>> Session 4: Virtual/Augmented/Mixed/Interactive Environments
Session Chair: Marc Aurel Schenabel

https://us02web.zoom.us/j/89994325042

PGSC

https://us02web.zoom.us/j/82061358035

16.30 – 16.45
09:30 – 09:45
15 mins

>> Break

>> 1. Thai architects showcase from The Association of Siamese Architects (ASA)

https://spatial.chat/s/CAADRIA2020-ASA-Exhibition

>> 2. CAADRIA 25th Anniversary Exhibition

https://spatial.chat/s/CAADRIA-25th-Anniversary-2020

>> 3. Forum 8 showcase (Sponsor’s content)

https://spatial.chat/s/CAADRIA2020-Forum-8

16.45 – 17.30
09:45 – 10:30
45 mins

>> Session 5: Building/City/Region Information Modelling/Management
Session Chair: Dominik Holzer

https://us02web.zoom.us/j/89410100387

>> PGSC

https://us02web.zoom.us/j/82061358035

17.30 – 18.15
10:30 – 11:15
45 mins
Day 2: Thursday 6 August 2020
Bangkok Time
UTC
11.00 – 11.15
04:00 – 04:15
15 mins

>> Break

>> 1. Thai architects showcase from The Association of Siamese Architects (ASA)

https://spatial.chat/s/CAADRIA2020-ASA-Exhibition

>> 2. CAADRIA 25th Anniversary Exhibition

https://spatial.chat/s/CAADRIA-25th-Anniversary-2020

>> 3. Forum 8 showcase (Sponsor’s content)

https://spatial.chat/s/CAADRIA2020-Forum-8

11.15 – 12.00
04:15 – 05:00
45 mins

>> Session 6A: Smart Buildings/Cities/Regions
Session Chair: Nicole Gardner

https://us02web.zoom.us/j/83159429700

 

>> Session 6B: Design Cognition / Digital Conservation & Heritage / Anthropocene
Session Chair: Rudi Stouffs

https://us02web.zoom.us/j/89007574451

12.00 – 13.00
05:00 – 06:00
60 mins

>> Lunch Break

13.00 – 13.45
06:00 – 06:45
45 mins

>> Session 7: Human-computer Interaction / Collaborative & Collective Design / Computational Design Education
Session Chair: Marie Davidova

https://us02web.zoom.us/j/82228621040

>> Architecture in Thailand during Anthropocene Round Table

https://us02web.zoom.us/j/85194381298

https://www.youtube.com/channel/UCeZgxyUO6yhYQrcsZKNjw-g/live

13.45 – 14.30
06:45 – 07:30
45 mins

>> Session 8A: Robotics
Session Chair: Hank Haeusler

https://us02web.zoom.us/j/82228621040

>> Session 8B: Theory, Philosophy & Methodology
Session Chair: Kristof Crolla

https://us02web.zoom.us/j/85194381298

14.30 – 14.45
07:30 – 07:45
15 mins

>> Break

>> 1. Thai architects showcase from The Association of Siamese Architects (ASA)

https://spatial.chat/s/CAADRIA2020-ASA-Exhibition

>> 2. CAADRIA 25th Anniversary Exhibition

https://spatial.chat/s/CAADRIA-25th-Anniversary-2020

>> 3. Forum 8 showcase (Sponsor’s content)

https://spatial.chat/s/CAADRIA2020-Forum-8

14.45 – 15.30
07:45 – 08:30
45 mins

>> Session 9: Artificial Intelligence & Machine Learning
Session Chair: Immanuel Koh

https://us02web.zoom.us/j/85187102300

15.30 – 16.15
08:30 – 09:15
45 mins

>> AGM, CAADRIA 2021 Announcement, Closing Ceremony (Best Presentation Award)

https://us02web.zoom.us/j/89010218859

16.15 – 17.00
09:15 – 10:00
45 mins

>> Afterparty

>> 1. Thai architects showcase from The Association of Siamese Architects (ASA)

https://spatial.chat/s/CAADRIA2020-ASA-Exhibition

>> 2. CAADRIA 25th Anniversary Exhibition

https://spatial.chat/s/CAADRIA-25th-Anniversary-2020

>> 3. Forum 8 showcase (Sponsor’s content)

https://spatial.chat/s/CAADRIA2020-Forum-8

>> VR/AR Exhibition “In the forest with the trees we made”

https://hub.link/zL4LT3c

Day 3: Friday 7 August 2020
Bangkok Time
GMT
10.00 – 13.00
03:00 – 06:00
180 mins

>> Virtual Technical Visit

– Library, Faculty of Architecture
– TCDC, Central Post Office
– Wat Arun Ratchawaramahawihan temple

https://us02web.zoom.us/j/82155995852

Times may vary